Galleri

COVID-19 RESTRIKTIONER:
MAX 6 BESØGENDE I GALLERIET – HUSK MUNDBIND

TILMELD DIG NYHEDSBREV
– og få nyheder om udstillinger og andre events i galleriet

29. maj – 25. juni i Galleri HARALDUR.EU:

Alf Pedersen

I Galleri HARALDUR.EU er vi glade for og stolte over at præsentere Esbjerg-kunstneren ALF PEDERSEN, der gæster os med billeder som tager udgangspunkt i street art, pop art, collage og abstrakte billeder.

Alf fortæller at han allerede som teenager følte sig ’ramt af en hammer’, da han via en nabo blev præsenteret for kunstens verden. Efter en ungdomskrise, hvor han levede på kanten af samfundets normer, blev kunsten for Alf en katalysator til igen at få magt over sit liv, og kunsten har siden været en fast ledetråd i Alf Pedersens tilværelse. Han har været vidt omkring for at finde frem til sit udtryk, som han i dag har styr på, selvom det også hele tiden er i bevægelse frem og tilbage. I dag arbejder han med lys, street art, pop art, collage og abstrakte billeder. Mange gange krydser udtrykkene hinanden. De er konstant i en eller anden form for forandring og nytænkning.

De seneste år har Alf beskæftiget sig med up- og recycling, og hvordan han kan få sin kunst og dette til at smelte samme til noget fantastisk. Der gemmer sig ofte opfordrende, tankevækkende og spændende budskaber i disse værker, da man som beskuer selv medvirker til at danne sig en mening om, hvad der kunne stå. Sætninger af brudte ord, som for beskuerne kan virke forvirrende, spændende, provokerende – hans værker skaber ofte dialog imellem mennesker, hvilket Alf Pedersen helt bevidst lægger op til, da dialogen i hans øjne er vigtig for at forstå verden.

TILMELD DIG NYHEDSBREV
– og få nyheder om udstillinger og andre events i galleriet

Tilmeld dig nyhedsbrev fra Galleri HARALDUR.EU

* indicates required
/ ( mm / dd )

Nye indlæg