Galleri

åbent: torsdag 17-18 I fredag 15-18 I lørdag 11-14

TILMELD DIG NYHEDSBREV
– og få nyheder om udstillinger og andre events i galleriet

BIRGER KJÆRBO HANSEN 4. – 31. MAJ

Lørdag den 25. maj LUKKET i Galleri HARALDUR.EU

Søndag den 26. maj EKSTRA ÅBENT mellem 16 – 18

VÆRKLISTE/CATALOGUE

I disse dage, hvor Galleri HARALDUR.EU har rundet de første fem år som et af de fire gallerier på Ordrupvej, er det tid til endnu en ny udstilling i galleriet.
Den næste forårsudstilling bliver således med nye værker af Birger Kjærbo Hansen. Birger, der til daglig tager sig af driften i galleriet, har også tidligere udstillet her. Denne gang bliver der især tale om en række motiver inspireret af en rejse til Island. Ingen kan være i tvivl om de voldsomme kræfter der mødes og brydes på disse kanter, men Birger har især ladet sig inspirere af isens – Vatnajøkull’s – møde med havet.
Birger har en baggrund som tegner og grafiker, oprindeligt uddannet fra Danmarks Designskole, og har i mange år arbejdet som grafiker og grafisk designer. I dag er det de mere kreative sider, der med oliemaling, lærreder, kul og tusj med videre får lov at komme til udtryk. Ud over at udstille i Galleri HARALDUR.EU har Birger udstillet på talrige messer, gallerier og kunstforeninger.
FERNISERING 4. MAJ 12-16
Der vil være fernisering i galleriet lørdag den 4. maj mellem 12 og 16, hvor du kan hilse på Birger Kjærbo Hansen og tage værkerne i øjesyn. I anledning af galleriets runde dag byder vi på bobler – og som sædvanligt lidt til ganen.
Udstillingen fortsætter i galleriet indtil 31. maj.

TILMELD DIG NYHEDSBREV
– og få nyheder om udstillinger og andre events i galleriet

Tilmeld dig nyhedsbrev fra Galleri HARALDUR.EU

* indicates required
/ ( mm / dd )

Nye indlæg