Anmeldelser massage

Anmeldelser

Kloge varme hænder
Jeg har nu gennem længere tid fået massage hos Haraldur. Jeg lever et aktivt liv med både sport, rejser og et job der fordrer at min krop har det godt. At komme hos Haraldur er en dejlig måde at drage egenomsorg på. I de smukke lokaler med skiftende kunstudstillinger er der altid noget nyt at oplevede. Hans kloge varme hænder og hans rolige lune islandske væsen kan varmt anbefales.

Sebastian NyboForfatter og foredragsholder 


Man føler sig set og tryg
Haraldur har skabet et helt unik univers med hans klinik og galleri. I det øjeblik man træder ind af døren, sænker man skuldrene, varmen, duften og de skønne nordiske design er de perfekte rammer. Haraldur læser hurtigt ens behov, og med hans fantastisk varme personlighed føler man sig set og tryg i hans kyndige hænder.

Mireille Kempf


Intuitiv og individuel teknik
Fantastisk behandling. Meget professionel, intuitiv og individuel teknik, så den ikke bare føles som ‘en’ massage, men en massage tilpasset den enkelte.
Kan VARMT anbefales

Charlott Krum


En klar mærkbar effekt
Venlig proffesionel behandler med mange behandlingsmuligheder.
Efter 2 behandlinger har der været en klar mærkbar effekt – både i min hverdag, men også i mine træningspas.
Jeg er gået derfra glad, med lethed i kroppen og i overbevisning om, at jeg har gjort en super investering for min krop.
Jeg ser frem til flere behandlinger!

Joakim


Professionel, afslappende og af høj kvalitet
Der er langt i mellem de gode massører i København. MEN Haraldur kan varmt anbefales. Behandlingen er professionel, afslappende og af høj kvalitet.Prøv det og spred budskabet. Vi har allesammen godt af at komme lidt ned i gear!

Michael Jensen, Fysioterapeut


Nye indlæg